Een sfeerbeeld bestaande uit een close-up van een mobiele telefoon waar een persoon mee interacteert. Over de afbeelding heen zijn enkele iconen te zien als 'vliegtuig', 'play button', en 'dollar-teken'.

Pakketten op maat gemaakt

Wij helpen organisaties in het functioneel onboarden naar VNG diensten. Wij bieden pakketten die we op maat maken. Deze zijn geschikt voor zowel grote als kleine gemeenten. Zo is er altijd een passend pakket voor jouw organisatie. Liever zelf aan de slag, maar heb je wel behoefte aan ondersteuning? Ook dat is mogelijk.

GT Connect Basis

Het Basis pakket helpt je bij de praktische en functionele vraagstukken. Zo draagt het bij aan een soepele overstap.

GT Connect Plus

Ons Plus pakket biedt alles uit ons Basis pakket. Daarnaast is er extra aandacht voor de KCC inrichting en de medewerkers.

GT Connect Premium

Het Premium pakket bevat alles uit ons Plus pakket en meer. We helpen in dit pakket ook met de ontwikkeling van een visie op de bereikbaarheid van de gemeente.

Los advies en begeleiding

Liever zelf aan de slag, maar wel behoefte aan advies? Kies voor de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt op het voor jou gewenste moment. Denk hierbij aan:

  • Gebruikerstraining
  • Workshop over visie en strategie op communicatieconcepten
  • Workshop functionele wensen en eisen in kaart brengen
  • Advies Architectuur/blauwdruk
  • Advies Office 365 gebruik i.c.m. VNG Cloud-diensten
  • Advies Planning/roadmap
Neem contact met ons op

Maatwerk

Heb je behoefte aan een maatwerk oplossing? We staan klaar om met je te sparren.

Neem contact met ons op

Maatwerk

Heb je behoefte aan een maatwerk oplossing? We staan klaar om met je te sparren.

Neem contact met ons op

GT Connect Basis

Het Basis pakket helpt je bij de praktische en functionele vraagstukken voor een onboarding.

Relevante vraagstukken die we samen tackelen:
Hoe migreer ik van mijn huidige telefooncentrale naar de VNG dienst?
Hoe richt ik een nummerplan op?

Aanpak

We beginnen met een inventarisatie van de bestaande omgeving​. Daarbij kijken we naar de technische aspecten en brengen we de huidige call flows en de verschillende kanalen in kaart. Vervolgens maken wij een voorstel op maat voor de inrichting van de VNG diensten bij jouw gemeente. Bovendien verzorgen wij een technisch ontwerp inclusief koppelvlakken naar het zaaksysteem of CRM applicatie. Dit voorstel toetsen we bij de gebruikersorganisatie en de leverancier. Na akkoord begeleiden we het testproces, de migratie en de nazorg naar de Cloudtelefonie van de VNG.

GT Connect Plus

Ons Plus pakket biedt alle punten uit ons Basis pakket met daar bovenop extra aandacht voor de KCC inrichting en de medewerkers.

Relevante vraagstukken die we samen tackelen:
Hoe zorg ik dat mijn medewerkers klaar zijn voor de verandering?
Hoe richt ik mijn KCC optimaal in voor meerdere kanalen naast telefonie?
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid van mijn andere ingangen?

Aanpak

Wij gebruiken alle ingrediënten uit het Basis pakket waardoor je klaar bent voor een soepele overstap. Daarnaast organiseren we gebruikerssessies om de wensen van de medewerkers in kaart te brengen. Vervolgens brengen we aan de hand van telefonie aanbod en procesanalyse de beste inrichting voor jouw KCC in kaart. Met een adoptieprogramma begeleiden, trainen of coachen we de medewerkers gedurende het traject.

GT Connect Premium

Het Premium pakket heeft alle punten uit ons Plus pakket en biedt daarnaast meer. We helpen in dit pakket om een visie en beleid te ontwikkelen op de bereikbaarheid van de gemeente.

Relevante vraagstukken die we samen tackelen:
Hoe ontwikkel ik een omnichannel strategie?
Hoe ga ik om met een mobiel tenzij beleid?
Hoe zorg ik dat mijn medewerkers de nieuwe mogelijkheden optimaal benutten?

Aanpak

We gaan uit van al het goede uit ons Plus pakket. In het Premium pakket doen we bovendien meer. In een aantal strategische workshops brengen we de visie van de gemeente in kaart. We bekijken op interactieve wijze de toekomst op het gebied van omnichannel mogelijkheden. Daarbij helpen we met de vertaling naar VNG diensten. Vervolgens doen we een passend voorstel waarbij we rekening houden met de druk en capaciteit.