Het GT Connect Advies Team

ExperiCom en Tele-BS bundelen hun krachten onder de naam GT Connect Advies. Samen helpen wij gemeentes bij het zorgvuldig inrichten van de door VNG Realisatie en Atos geleverde diensten. Wij zijn absoluut onafhankelijk in ons advies en in onze dienstverlening. En in alle gevallen complementair aan de dienstverlening die door VNG Realisatie en Atos wordt geboden.

Wij delen de passie voor mensen, processen, technologie, organisaties en vooral de interactie met klanten. En wij onderscheiden ons door onze realistische en pragmatische aanpak.

Leer ons kennen.

Walter van Zonsbeek

Naast ondernemer is Walter van Zonsbeek een bedrijfskundig en technisch onderlegde Consultant en Projectmanager met veel marktkennis en ervaring in de telecommunicatie. Door zijn doorzettingsvermogen en enthousiaste instelling is Walter in staat om activiteiten op een pragmatische manier om te zetten in concrete resultaten. Zijn werkervaring, gecombineerd met een breed interessegebied in mensen en organisaties, maken Walter tot een allround en waardevol inzetbare kracht. Kernwoorden zijn Professioneel, Klantgericht, Oprecht, Overtuigend, Begrijpend, Duidelijk. Walter ziet het als een uitdaging om complexe projecten en organisaties samen met zijn collega’s succesvol af te ronden. Daarbij is het van belang dat Walter de juiste balans blijft bewaren tussen zijn persoonlijke en zakelijke leven.

Karel van Haperen

Karel van Haperen, geboren en getogen in Teteringen bij Breda, is sinds 1998 werkzaam als consultant en projectmanager. Hoe complexer het project hoe leuker Karel het vindt. Karel is een echte teamspeler en weet snel verbindingen te leggen tussen verschillende betrokkenen op alle niveaus. De focus op het eindresultaat verliest hij daarbij niet uit het oog. Karel wordt omschreven als authentiek, sociaal, betrouwbaar en flexibel. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring binnen diverse branches is hij een zeer gewaardeerde collega en consultant. In de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de GT dienstverlening.

Freddie Berendsen

Freddie Berendsen is als architect en projectmanager gepokt en gemazeld binnen de telecommunicatie en ICT wereld en in veel trajecten de dirigent van innovatieve oplossingen. Zijn kennis en jarenlange ervaring binnen de ICT wereld maken van Freddie een zeer waardevolle en complete architect. Zijn pragmatische insteek en heldere manier van communiceren gevel snel inzicht in projecten. Zijn enthousiasme en positieve kijk op de wereld maken van Freddie een prettige en gedreven collega. Veranderingen binnen een bestuurlijke en politiek geëngageerde trajecten zijn koren op de molen van Freddie. Ook in crisisteams is hij in staat op hoofd- en bijzaken snel te scheiden en samen met projectteam de juiste stappen te zetten naar een succesvolle oplossing.

Marjo Potters

Sinds 1997 is Marjo Potters werkzaam als consultant. Bruggen slaan tussen techniek en organisatie is haar handelsmerk. Betrokkenheid, communicatie, afstemming en adoptie zijn daarbij de kernwoorden. Marjo is analytisch, resultaatgericht en in staat om snel door te dringen tot de kern. Haar kracht ligt in het inzichtelijk maken van de huidige situatie en deze vertalen naar de nieuwe situatie. Met een nadrukkelijk oog voor de gebruikers. De afgelopen jaren heeft ze veel projecten bij de lokale overheid uitgevoerd en een enorme kennis opgebouwd van de gemeentelijke dienstverlening en de achterliggende processen.

Claudia Vermeulen

Claudia Vermeulen is groot geworden in Sales en Relatiemanagement en nu een gedreven Business Projectmanager en Partnerondernemer. Claudia is een zelfbewuste en gedreven project- en verandermanager, die oog heeft voor detail en structuur brengt. Haar focus is de piketpaaltjes te slaan en anderen er toe te bewegen, gezamenlijk, de gewenste kwaliteit en kwantiteit te leveren en de beoogde doelen te realiseren. Claudia is pragmatisch ingesteld, waarbij de klant en het resultaat voorop staan. Kernwoorden die bij Claudia passen zijn Pragmatisch, Daadkracht, Nuchter, Klantgericht, Resultaatgericht, Analytisch en Enthousiast. Voor Claudia is de mooiste uitdaging om in ieder project en verandertraject de mens op de eerste plaats te zetten met als doel een gezamenlijk en succesvol project en vooral blije medewerkers.

John Mollema

Zoals de naam van John Mollema al een beetje verraadt, ligt zijn oorsprong in Groningen. Na 23 jaar is John ‘geëmigreerd’ naar het mooie Noord-Brabant, en inmiddels ingeburgerd. De kracht van John ligt voornamelijk in de voorbereiding/advisering en het borgen van processen. Voorbereiding is voor hem het halve werk. Verder is John pragmatisch, resultaatgericht, betrouwbaar en geniet snel het vertrouwen van een team. John vindt het de uitdaging om structuur en duidelijkheid te brengen in vernieuwingsprocessen. Dit zodat iedereen enthousiast wordt en blijft om het resultaat na te streven… en natuurlijk een echt resultaat neerzetten, waar iedereen trots op mag zijn.